Podarilo sa! ĎAKUJEME!

Po ukončení hlasovania získal náš projekt najvyšší počet hlasov, za čo vám úprimne ďakujeme! Teraz už len vybaviť administratívu a to najdôležitejšie, zakúpiť stroj, ktorý nám bude slúžiť aj počas ďalších rokov! Ďakujeme a vidíme sa v bielej stope!


Žilinská župa spustila grantový systém participatívnych dotácií. Jeden projekt z nášho okresu získa finančnú podporu z kraja. Náš klub sa zapojil do výzvy s projektom „Poďme na bežky“. Aj keď aktuálne na sneh veľa ľudí nepomyslí, my sa snažíme pripravovať na zimnú sezónu už teraz.

Už niekoľko rokov sa pre vás v rámci našich možností snažíme pripravovať zimné bežecké stopy, no naša technika už začína dožívať. Preto by sme aktuálne potrebovali vašu pomoc, aby sme mohli zlepšiť naše vybavenie a rozšíriť úpravu tratí aj do ďalšieho okolia nášho mesta.

Hlasuje sa do 5.7. 2022

Postup je jednoduchý. Na stránke hlasovania https://hrajzakraj.hlasobcanov.sk/all-projects vyberiete žltý rámik s okresom Turčianske Teplice, kde nájdete náš projekt „Poďme na bežky“, vyberiete hlasovať za tento projekt. Podmienkou je výber troch projektov. Ak chcete, aby uspel v okrese náš projekt, odporúčame podporiť ďalšie dva projekty z iných okresov kraja.

Hlasovanie je bezplatné a všetky pokyny nájdete na uvedenej stránke. Oslovte prosím vašu rodinu, priateľov a známych, veľmi nám tým pomôžete!

Ďakujeme za vašu podporu a veríme, že v zime aj s vašou pomocou budeme môcť pripravovať kvalitnejšie bežecké trate.

Odporúčané články